Met de Goudse Post gratis naar het Houtmansplantsoen concert op 25 juni met VervoersPuntGouda

Al 24 jaar zijn de Houtmansplantsoen concerten een begrip in Gouda. In een zomerse sfeer zijn er gedurende de zomermaanden (van 25 juni tot en met 27 augustus) elke zondag verschillende muziekuitvoeringen, voor jong en oud, variërend van klassiek tot en met salsa. De aanvang is 14:00 uur en de concerten duren tot 16.30 uur. De toegang is gratis.

In de monumentale muziektent treden bekende en minder bekende artiesten op. De concerten variëren van Rock ‘n Roll, Jazz en Tango tot Americana, Blues, Balkan en Klassiek. Naast dat het leuk is om te komen luisteren en kijken is er ook een zomerse sfeer. Uiteraard wordt aan de inwendige mens gedacht, er is een professionele catering aanwezig.

 

 

 

De Goudse Post heeft aangeboden om te zorgen dat mensen die geen eigen vervoer hebben toch aanwezig kunnen zijn bij de Houtmansplantsoen concerten. Zij sponsort namelijk het vervoer door VervoersPuntGouda. Ook zijn er speciale zitplaatsen gereserveerd bij het concert. De gratis vervoersservice, heen en terug, geldt voor senioren uit Bloemendaal en Plaswijck.

U wordt thuis opgehaald tussen 13.00 en 14.00 uur en naar het Houtmansplantsoen gebracht. Om 15.00, 16.00 of 17.00 uur wordt u weer gratis thuisgebracht.

U kunt het gratis vervoer reserveren via de Goudse Post, via het met redactie.gp@persgroep.nl .

Meer informatie over de concerten is te vinden op  http://www.houtmansplantsoenconcerten.nl .