Tariefswijziging en introductie strippenkaart

De vraag naar VervoersPuntGouda neemt gelukkig nog steeds toe. Vooral onze service van op tijd rijden én van-deur-tot-deur rijden wordt zeer gewaardeerd.

Inmiddels zijn wij ons aan het oriënteren op de aankoop van een tweede bus, om zodoende iedereen goed van dienst te kunnen blijven zijn.

Per 1 augustus as. komen er al enkele veranderingen. De eerste is dat wij gezien de onderhoudskosten van de bus genoodzaakt zijn het tarief per rit per persoon te verhogen naar € 3. Een retour kost gewoon twee enkele ritten, dus € 6. Er is uitgebreid navraag gedaan, maar gezien onze service (namelijk én op tijd én van deur tot deur) en gezien de prijzen/diensten die andere vervoerders rekenen is dit alleszins redelijk.

Verder is het abonnementen systeem afgeschaft. In plaats daarvan komt er voor veel-reizigers een strippenkaart. Voor € 25 kan men in de bus een 10-strippenkaart kopen. Omgerekend kost een rit dan € 2,50 kost, iets goedkoper dus. De kaart heeft een klein, handzaam formaat, ongeveer ter grootte van 1/3 A4.

Er staan tien vakjes op de strippenkaart. De chauffeur/begeleider kruist bij elke rit en per persoon een hokje af, met een paraaf of met een kruis. Reizigers kunnen een strippenkaart kopen in de bus. Dat kost € 25, alleen tegen contante betaling. De strippenkaart staat op naam.

Mocht u vragen hebben of suggesties hebben, dan kunt u uiteraard altijd bellen of mailen.

Met vriendelijke groet,
VervoersPuntGouda: 06 239 56 999
TelefoonCentrale: 06 514 33 031