René: leuke ritten en dankbare passagiers

“Het is heel gezond en zinvol om vrijwilligerswerk te doen”, aldus wethouder Corine Dijkstra van Gouda. “Drie op de tien inwoners van Gouda doen vrijwilligerswerk en ik ben ontzettend dankbaar dat er zoveel inzet is.” Het VrijwilligersInformatiePunt van de gemeente heeft daarom een magazine gemaakt over grote en bekende vrijwilligersorganisaties in Gouda. Dit magazine krijgen alle Goudse inwoners.

Stichting VervoersPuntGouda en AutoMaatje staan er ook in. Met vele vrijwilligers -planners, begeleiders, chauffeurs, technische dienst, ict-ers- bieden we graag vriendelijk, betaalbaar en goed vervoer op maat aan senior bewoners.

Vanwege de corona maatregelen kunnen we uiteraard niet op volle kracht rijden. We rijden nu alleen noodzakelijke ritten en er gelden extra voorzorgsmaatregelen. Maar Rene Raats vertelt in het artikel dat VervoersPuntGouda straks weer veel voor de samenleving wil en kan doen. En nog meer vrijwilligers zijn altijd welkom, want we zijn bezig met een extra auto. Veel leesplezier!