Aanmelden vrijwilliger

Zinvol vrijwilligerswerk

Helpen bij VervoersPuntGouda is leuk, leerzaam en zeer zinvol vrijwilligerswerk. De maatschappelijke en sociale functie van ons blijkt groot. Wilt u ook meehelpen of eerst meer informatie? U kunt ons bellen (0182 717 006), mailen of onderstaand formulier opsturen. Er is eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijwilligerswerk bij VervoersPuntGouda betekent een ruime eigen invulling. Indien u tijdelijk niet kunt is dat geen punt. Als we het maar wel op tijd weten. Tijdsbesteding en tijdinvulling gaat altijd in onderling overleg.

Waarmee kunt u helpen?

Als chauffeur bestuurt u de bus of de auto en draagt zorg voor de veiligheid van passagiers en verkeersdeelnemers. Als begeleider helpt u de passagiers waar nodig, u ondersteunt de chauffeur en onderhoudt het contact met de Telefoon Centrale. Voor de chauffeur geldt uiteraard dat een ruime rijvaardigheid belangrijk is, voor chauffeur en begeleider is een sociale insteek belangrijk.

Daarnaast kunt u meehelpen met administratieve, bestuurlijke, communicatieve en financiƫle zaken.

Altijd handig zijn technische mensen die kunnen meehelpen met de Technische Dienst. Kleine reparaties en het onderhoud aan de bussen en auto’s voeren wij vanwege de kosten zo veel mogelijk zelf uit. Ook draagt de TD zorg voor de aankoop en verkoop van auto’s en bussen van VervoersPuntGouda.

Bij de Telefoon Centrale en Planning zorgt u voor het adequaat inplannen van de ritten en van het inroosteren van alle vrijwilligers. Hiervoor is wel accuratesse vereist.

Formulier

  • Hidden