Zaterdag 13 april open dag: afscheid oude bibliotheek, info nieuwe wijkcentrum

Binnenkort start de verbouwing van de oude bibliotheek, naast winkelcentrum Bloemendaal. De planning is dat januari 2020 het nieuwe wijkcentrum Lekkenburg opent. Voor alle wijkbewoners is er daarom op zaterdag 13 april van 14 tot 16 uur een open dagĀ  (meer info hierover, zieĀ http://www.wijkteamplaswijck.nl/maatschappelijke-wijkvoorzieningen ).

Wijkbewoners van Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord kunnen dan van 14.00 tot 16.00 uur de plattegronden van de nieuwe indeling zien. Er is een hapje en drankje van Kaas & Couscous en de zorg- en welzijnsinstellingen die gebruik gaan maken van het nieuwe pand zullen zich presenteren. Ook van bestaande en nieuwe bewonersactiviteiten is er een stand.

Om 14.00 uur zal wethouder Corine Dijkstra de Open Dag starten.

VervoersPuntGouda zal ook aanwezig zijn met een stand. U kunt daar informatie krijgen over onze goede, betaalbare en vriendelijke vervoerdsdienst, over de start van de nieuwe vervoersdienst AutoMaatje en over het meehelpen als vrijwilliger.

Graag tot ziens!